Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ


                     
Α΄  Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ            02/05/2018            
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς 22 Ελευσίνα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2105561490
FAX: 2105561490

                                                                                                  
                                             
                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Αγαπητοί συνάδελφοι/σσες, όπως γνωρίζετε, η ΕΛΜΕ στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας και της Ν.Περάμου, σε πρώτη φάση συγκέντρωσε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία μέσω του Γ/σίου Μάνδρας διαμοιράστηκαν σε οικογένειες μαθητών. Επίσης, σε συνεννόηση με άλλες ΕΛΜΕ, αλλά και την Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, ένα μέρος της βοήθειας έφθασε σε πληγέντες μέσω Δημοτικού αλλά και του Λυκείου της περιοχής. Τέλος,  η ΕΛΜΕ - εκτός των άλλων ενεργειών της - προχώρησε και σε συγκροτημένο οικονομικό έρανο.
     Τελικά, για την διαφανή και αντικειμενική κατανομή του οικονομικού ποσού, κρίθηκε απαραίτητη η προσκόμιση κάποιας βεβαίωσης – αν υπάρχει -   από την αυτοψία των αρμόδιων υπηρεσιών, που να αναφέρει απλά ότι έχετε πληγεί από την θεομηνία.  
   Παρακαλούμε πολύ, να μας βοηθήσετε να φέρουμε σε πέρας, με  ολοκληρωμένο τρόπο αυτή την προσπάθεια. Για το λόγο αυτό, αν είναι δυνατόν, μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας(11/5), θα σας παρακαλούσαμε να μας προσκομίσετε την βεβαίωση.            


                                                                               Το Δ.Σ                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου