Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε συγκέντρωση ΑΜΕΑ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους συνάδελφους να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Παν – Αναπηρικό συλλαλητήριο που οργανώνει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) την Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015 στις 11.00 π.μ. στην Πλατ. Ομονοίας.
Τα αιτήματά τους για προστασία των δικαιωμάτων των ανθρώπων με αναπηρία, την κοινωνική τους ένταξη, προστασία, την άρση των αδικιών και των προκαταλήψεων, το δικαίωμα στην εκπαίδευση, την πρόνοια, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη είναι και δικά μας διαχρονικά αιτήματα.
Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η οικονομική κρίση και τα μνημόνια να ισοπεδώσουν την κοινωνία ξεκινώντας από τους αδύναμους κρίκους της που είναι οι ΑΜΕΑ.
Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των συναδέλφων στο Συλλαλητήριο, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας (από τις 11.00 έως τις 14.00) ενώ, καλεί τις ΕΛΜΕ να κηρύξουν συμπληρωματικές στάσεις για τη μετάβαση στο συλλαλητήριο.





ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ



Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που χρησιμοποιούν τον προαστιακό για τη μετακίνησή τους ότι προσπαθούμε να πετύχουμε τη δυνατότητα προμήθειας μηνιαίων καρτών με μειωμένη τιμή 20%.
Όσοι συνάδελφοι (παλιοί και νέοι) ενδιαφέρονται να μετακινούνται με Προαστιακό, παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους μέσω του σχολείου τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α΄ ΕΛΜΕ Δυττικής Αττικής (a.elme.dyt.attikis@gmail.com) το αργότερο μέχρι τις 20/11/2015. Τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρωθούν βρίσκονται στο συνημμένο excel και θα σταλούν με αυτήν τη μορφή αρχείου, από κάθε σχολική μονάδα στην οποία ανήκουν οι συνάδελφοι, με ΚΕΦΑΛΑΙΑ (ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ). Τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρωθούν υποχρεωτικά είναι:
ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΣΧΟΛΕΙΟ:
ΠΕ(Κλάδος-Ειδικότητα):
ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ:
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ:
ΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
EMAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Διευκρινίζουμε ότι θα πρέπει να σταλούν τα στοιχεία ΟΛΩΝ των συναδέλφων (και αυτών που έχουν ήδη έκπτωση) καθώς θα γίνει ανακαταγραφή όλων των μελών της λίστας από την αρχή. Επομένως, πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν ξανά τα στοιχεία τους.

Οι συνάδελφοι (παλιά και νέα μέλη της λίστας) θα πρέπει να βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς σε περίπτωση που ΔΕΝ γίνουν δεκτά τα ονόματα, θα προχωρήσουμε μαζί με τα άλλα Σωματεία σε κάποιας μορφής κινητοποίηση στα τέλη Νοέμβρη.

Πίνακας μελών που ΔΕΝ έχουν εκπτωση από παλιά:
ΟΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΕ
ΑΔΤ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΚΙΝΗΤΟ
EMAIL










































































































Πίνακας μελών που ΕΧΟΥΝ εκπτωση από παλιά:
ΟΝΟΜΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΕ
ΑΔΤ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ
ΚΙΝΗΤΟ
EMAIL

































































ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ






Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Καρυώτης Δημήτρης













ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΜΕ ΣΕ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ (24/10/2015)

Ο.Λ.Μ.Ε.
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 - 32 21 255
www.olme.gr
Fax: 210 33 11 338
email: olme@otenet.gr Aθήνα, 30/10/15

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΜΕ ΣΕ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ (24/10/2015)

Η Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους διωκόμενους συναδέλφους Π. Βαϊνά και Γ. Χρόνη αιρετούς στο ΠΥΣΠΕ Γ Αθήνας και ζητά να σταματήσουν τώρα οι μηνύσεις και οι διώξεις εναντίον τους.
Οι συνάδελφοι έχουν μηνυθεί από υποψήφιους διευθυντές στις κρίσεις διευθυντών το 2011 για χαμηλή βαθμολογίας. Οι αιρετοί βαθμολόγησαν παίρνοντας υπόψη τους τις καταγγελίες για αυταρχική και αντισυναδελφική συμπεριφορά των υποψήφιων Διευθυντών Συλλόγων Α/βάθμιας Εκπ/σης Γ Αθήνας όπως είχαν συνδικαλιστική υποχρέωση.



Από τη Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ












ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ



Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με παλιά και νέα προβλήματα, με αποτέλεσμα μαθητές και γονείς να αντιμετωπίζουν δραματικές καταστάσεις: χιλιάδες κενά, Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα που δεν διδάσκονται, αποκλεισμοί μαθητών από τμήματα των ΕΠΑΛ, τραγικές ελλείψεις σε υποδομές με αποτέλεσμα πολλά σχολεία να πλημμυρίσουν και μαθητές να κινδυνέψουν, ενώ οι γονείς για ακόμα μια χρονιά καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη όχι μόνο για φροντιστήρια, αλλά και για υλικά, ακόμα και για την λειτουργία των σχολείων μας.

Σχολεία από όλες τις μεριές της Ελλάδας παίρνουν αποφάσεις για αγωνιστικές δράσεις και συλλαλητήρια σε όλη την χώρα στις 2 Νοέμβρη και καλούν σε αγωνιστικό συντονισμό.

Συνάδελφοι, τα προβλήματα των μαθητών είναι και δικά μας προβλήματα. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας, αγώνας για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ κηρύσσει στάση εργασίας διευκολυντικού χαρακτήρα στις 2 Νοέμβρη από τις 11.00 έως τις 14.00 και καλεί σε μαζική συμμετοχή όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας για την επιτυχία αυτής της κινητοποίησης. Παράλληλα, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ δηλώνει την έμπρακτη αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των μαθητών και των γονιών και καλεί τις ΕΛΜΕ να πάρουν όλες εκείνες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες που θα στηρίξουν τον αγώνα των μαθητών.







ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ



H A EΛΜΕ Δυτ. Αττικής καλεί τους εκπαιδευτικούς να συγκεντρώσουν χρήματα, προκειμένου να δοθούν στα εννέα παιδιά της Βασιλικής Μαγγίνα-Ρούσσου, που χάθηκε πρόσφατα από τη ζωή και βρίσκονται σε απόλυτη ένδεια.
Τα παιδιά είναι μαθητές μας και φοιτούν στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης της περιοχής μας.
Παράκληση τα χρήματα να συγκεντρωθούν με την ευγενική αρωγή των Διευθυντών των σχολείων που θα τα παραδώσουν στη συνέχεια στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ.
Στη συνέχεια θα αποδοθούν από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ιδιοχείρως στη μητέρα της Βασιλικής Μαγγίνα-Ρούσσου και γιαγιά των παιδιών, Σοφία Μαγγίνα, που έχει την επιμέλεια των παιδιών.
Η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των χρημάτων στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ θα είναι η 15/11/2015.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Καρυώτης Δημήτρης

Η Γραμματέας του Δ.Σ.


Βασιλείου Γιούλη


ΘΕΜΑ: ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ



Συνεδρίαση του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής την Τρίτη 03/11/2015 και ώρα 14:00 μμ, με Θέματα:
  1. Αποφάσεις ΓΣ Προέδρων.
  2. Πανεργατική Απεργία 12/11/2015
  3. Παράσταση Τετάρτη 4/11/2015 για ολιγομελή τμήματα ΕΠΑΛ στον Περιφερειακό Διευθυντή.
  4. Συντονισμός ΕΛΜΕ – Συλλόγων Πρωτοβάθμιας την Παρασκευή στις 6:00 μμ
  5. Πρώτη συζήτηση για ημερομηνία εκλογών ΕΛΜΕ